Profiel

Frederique_Wolsky def 2Ik ben Frederique Wolsky, interim HR-manager en -adviseur, loopbaancoach en eigenaar van HRcoach@work. Ik ben van 1999 tot 2012 werkzaam als HR-manager en HR- adviseur binnen diverse bedrijven, voor het merendeel binnen de media/communicatie branche. In maart 2012 heb ik besloten om als zelfstandige HR-manager, adviseur en loopbaancoach te starten.

Waarom HRcoach@work?

Een pragmatische en ervaren HR specialist

Ik ben een praktisch mens en benader een opdracht op pragmatische en doelgerichte wijze. Ik denk met u mee en neem u werk uit handen: actief, daadkrachtig en betrouwbaar.

Ik ben gespecialiseerd in HR processen binnen veranderende organisaties en heb ervaring in de begeleiding van alle aspecten van veranderingstrajecten (cultuurverandering, beleidsvorming, opleiding en ontwikkeling, functiewijzigingen, ontslag en outplacement). Daarnaast kan ik uw managers en uw medewerkers coachen hoe om te gaan met het werken in een veranderende organisatie(cultuur) en werkomgeving.

Met mijn gestructureerde werkwijze biedt ik u de garantie, dat uw HR opdrachten binnen de door u gestelde deadline uitgevoerd worden.

Een loopbaancoach die u verder helpt

Als loopbaancoach (en personal coach) ga ik terug naar de basis (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en wat zou ik willen kunnen) om van daaruit een plan van aanpak met u uit te stippelen. Waar ligt uw kracht, welke vaardigheden en competenties zet u het liefste in, in welke rol bent u op uw best en binnen welke context (organisatie, functie) komt u het beste tot uw recht zijn de vragen die we samen beantwoorden om van daaruit keuzes te kunnen maken die betrekking hebben op uw (professionele) toekomst.

 

Welke woorden zijn op mij van toepassing?

Daadkracht, doorzetter, praktisch, loyaal, betrouwbaar, analyserend, helicopterview, coachend, respectvol, empathisch, sociaal, humor.